Autentificare/ Inregistrare client

 
Autentificare utilizator
e-mail
parola
Client inregistrat?
Te rugam sa folosesti formularul de mai sus pentru autentificare.
Client nou?
Te rugam sa introduci datele personale in formularul de mai jos.

Inregistrare utilizator
Persoana juridicaPersoana fizica
Username

Parola*

Confirmare parola*

Nume:*

Prenume:*

Banca:

Cont bancar:

Adresa de facturare *

Adresa de livrare

Oras*

Judet:*

E-mail:*

Telefon contact*

www.sicmoda.ro  este un magazin online, proprietate a firmei SC.SIC MODA SRL si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului,  recomandam  citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.  

 

      Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Sicmoda isi asuma dreptul de a face modificari  oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini Folosirea in continuare a serviciilor sicmoda.ro inseamna acceptarea modificarilor aduse de catre firma  noastra SC.SIC MODA SRL

 

       Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Firma noastra SC.SIC MODA SRL  nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau  mail-urile trimise sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.SC. SIC MODA SRL  nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate.

 

          Intregul continut al acestui site www.sicmoda.ro :  produse,imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date , este proprietatea  firmei  SC.SIC MODA SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC.SIC MODA SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare

 

Adresa pentru incalcarea dreptului de proprietate intelectuala este office@sicmoda.ro

 

Garantie: Toate produsele au certificat de conformitate. SicModa schimba orice produs ce prezinta defecte de fabricatie in termen de 10 zile din momentul primirii comenzii. Pentru a putea fi schimbat, produsul trebuie returnat in ambalajul original, insotit de factura fiscala.

 

Pentru pastrarea in conditii cat mai bune, recomandam spalarea si intretinerea conform etichetei atasate fiecarui produs. Magazinul raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

 

ATENTIE! Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.sicmoda.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma noastra si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila ,prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei .

 

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Noi Iti garantam ca ti-ai gasit stilul. 

Stilul Sic Moda, Fashion Future!

 

Enjoy!